TGW Logistics Group

TGW is een toonaangevende wereldwijde systemintegrator van zeer dynamische, geautomatiseerde en kant-en-klare logistieke oplossingen.

 

In juni 2016 heeft TGW een Benelux vestiging geopend in Oud-Gastel (Roosendaal) in Nederland. Dit is gelegen in de logistieke hotspot van West-Noord Brabant en met deze locatie kunnen we zowel de Belgische als Nederlandse markt bedienen en medewerkers uit beide landen aantrekken.

Welkom bij TGW Benelux

Welkom bij TGW Benelux

Begonnen als een klein team, telt het Benelux team vandaag de dag meer dan 150 medewerkers. In de afgelopen jaren hebben we een mooi groeipad doorgemaakt in de Benelux, door het succesvol contracteren van nieuwe klanten en het blijven bedienen van klanten met TGW equipment als onderdeel van hun logistieke operatie. In 6 jaar tijd zijn wij gegroeid naar een volwaardig team bestaande uit sub afdelingen Sales & Solution Design, Project Management, HR en LifeTime Services. Onze groeiambities voor de Benelux blijven hoog, mede door een continue vraag vanuit de markt waarop wij ons richten: Apparel, Grocery, Industrial & Consumer Goods. De komende jaren zullen wij ons groeipad voortzetten.

 

TGW Systems BV is onderdeel van TGW Northern European Hub met meer dan 600 medewerkers met de volgende locaties:

  • Verenigd Koninkrijk (Market Harborough)
  • Litouwen (Kaunas)
  • Benelux (Oud Gastel)
  • Scandinavië (Gotheburg)

 

In de Northern European Hub werken we met onze cross border teams aan klantprojecten.

TGW's Picnic Site

TGW's Picnic Site

Picnic is in 2015 in Amersfoort opgericht en is sindsdien razendsnel gegroeid en heeft inmiddels meer dan 13 distributie centra in Nederland, Duitsland en Frankrijk. Het bedrijf opereert vanuit acht distributiecentra en levert boodschappen in meer dan 130 steden aan een steeds groeiend aantal klanten. De enige manier om een bestelling te plaatsen is via een intuïtieve app. Wie voor 22u00 een bestelling plaatst, krijgt de volgende dag de verse, gekoelde en ingevroren producten thuisbezorgd. Fruit, groenten, vlees en droge goederen worden geleverd met kleine emissievrije elektrische bestelauto’s.

Picnic is altijd opzoek naar nieuwe manieren om te innoveren. TGW en Picnic werken nu samen om Picnic’s eerste geautomatiseerde distributie centrum te bouwen met goods-to-person orderpicking! Als medewerker van TGW kom jij in dit state-of-the-art Picnic distributie centrum in Utrecht te werken.

Waar we voor staan

Waar we voor staan

Ludwig Szinicz, een van de oprichters van TGW, maakte van dit bedrijf een foundation en gaf het een duidelijk mandaat. “TGW is geen louter winstgedreven bedrijf maar onderdeel van de Future Foundation, een stichting met enerzijds het bedrijf TGW en anderzijds de TGW Future Wings, de non-profit organisatie. Elk jaar wordt 10% van onze winst gedoneerd aan de TGW Future Wings die zich inzet voor maatschapelijke doelen wereldwijd. Aandacht voor mensen, duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen zit verankerd in onze bedrijfscultuur.

Focus op mensen - Leren en groeien

Focus op mensen - Leren en groeien

Naast onze passie voor technologie zijn we ook een echt mensenbedrijf. Mensen laten groeien en continu bijleren zit in het DNA van ons bedrijf. We zijn respectvol naar elkaar en helpen collega’s om vooruit te komen. De persoonlijke groei en ontwikkeling van onze medewerkers is de sleutel tot het succes van TGW. We bieden verschillende mogelijkheden voor professionele ontwikkeling, in een omgeving waar je jouw talenten kunt ontplooien en je zowel persoonlijk als professioneel ontwikkelen. Door jouw ontwikkeling te ondersteunen, worden we sterker als team en zo kunnen we onze klanten weer betere oplossingen bieden.

 

Meer over onze cultuur en waarden.

Een bedrijfscultuur gebaseerd op waarden

Een bedrijfscultuur gebaseerd op waarden

De combinatie van bedrijfssucces en respectvolle omgang met elkaar speelt bij TGW een centrale rol. Onze normen en waarden vormen de basis voor onze relatie met elkaar en voor ons succes in de toekomst. De consequente vertaling van onze normen en waarden stelt onze toekomst veilig en geeft uitdrukking aan ons sterk ondernemerschap. Het is een krachtige leidraad die ons naar een succesvolle toekomst voert.

 

Onze internationale medewerkers vertellen hun TGW verhaal.

HET TEAM

Emilio
Emilio

Teamleider

Kevin
Kevin

Teamleider

Arno
Arno

Site Engineer Manager

Krzysztof
Krzysztof

Service en Onderhoudstechnicus